dijous, 27 d’abril de 2017

SANT JORDI 2017FELICITATS A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA ACTUACIÓ !!! 
Ens vàreu emocionar i cadascú va brillar a la seva manera.
Agnès, Laura i AnnaBenvolgut públic,


Ens plau presentar-vos la primera mostra de dansa-teatre del nou «Planter de Conarte» de l'Institut Salvador Espriu, que enguany són els 81 alumnes de 2n d'ESO, entre ells alumnes de la Massana. Des de setembre els alumnes de 2n han estat treballant l’expressió corporal i les habilitats socials cada dimecres amb la ballarina  Laura Alcalà, que actualment forma part de la companyia de Pere Faura. Gràcies Laura per la teva passió, professionalitat i empenta dia rere dia.


El treball que ens presentaran a continuació s'emmarca dins el tema dels «Camins migratoris»  i ha estat creat  a partir de les experiències familiars dels nostres alumnes. Així doncs s'encadenaran quatre petites mostres, una de cada grup, que pretendran explicar  el procés migratori des del seu inici al seu final.


En primer lloc veureu als alumnes de 2nA on explicaran a través del cos «l'Inici del viatge i la  tristesa de la separació de la unitat familiar». Tot seguit els alumnes de 2nD, representaran  «les dificultats, incerteses i obstacles del camí».  A continuació el grup de 2n B, explicaran l'experiència personal d «'arribar a un lloc desconegut i el procés d'adaptació» i finalment els alumnes de 2n C  expressaran l'alegria que representa el «reagrupament familiar tot celebrant-ho amb una festa».


No és gens fàcil pujar dalt d'un escenari i per a molts, és un gran repte.
Tots 81 formen part d’aquest gran grup i cadascun d’ells és importants, únic i especial.
Per aquest motiu us agraírem que sigueu molt respectuosos amb el treball dels vostres companys i companyes de segon i que no aplaudiu al final cada part de l'espectacle per tal de no trencar la concentració dels alumnes artistes.


Per finalitzar volem incidir que aquest treball ha estat possible gràcies a la coordinació i el  treball conjunt amb l'equip docent de segon d'ESO, des dels relats familiars a Català, a l'estudi dels camins migratoris a Ciències Socials, com l'autoconstrucció del material que han fet a Visual i plàstica, entre  molt d’altres.


També, volem agrair la gran oportunitat que ens ofereix novament “Conarte Internacional” en portar aquest projecte artístic al nostre centre amb l’objectiu de créixer com a persones a través de l’art i de millorar la capacitat d’aprenentatge dels nostres alumnes.


Gràcies per la vostra col·laboració i desitgem que gaudiu d'aquesta mostra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada