dilluns, 6 de juliol del 2015

Presentació projecte Conarte (setembre)


Projecte PLANTERS  CONARTE

Enguany el nostre institut ha estat un dels tres centres seleccionats per dur a terme un projecte pioner anomenat “PLANTERS” a Catalunya. Aquest projecte que està impulsat per l’associació CONARTE Internacional i la càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona i recolzat pel Festival de Temporada Alta i el Festival de Torroella de Montgrí,  pretén potenciar les arts com a eina transformadora dins l’horari lectiu. El projecte té una durada de dos anys i s’aplicarà als alumnes de 2n d’ESO, així doncs finalitzarà quan ells acabin el 3r d’ESO. 
La dansa és la disciplina artística que ha estat escollida per realitzar en el nostre centre i  la  una sessió setmanal es realitza dins l’assignatura d’Educació Física. L’artista ballarina Nagore Somoza és qui dirigeix les sessions amb els alumnes, juntament amb el suport de la professora d’Educació Física corresponent al grup.
Altrament, a més també està previst poder assistir de forma gratuïta a alguns espectacles de dansa dins i fora l’horari lectiu i participar en tallers dirigits per altres artistes ballarins.
El passat 6 d’Octubre hi va haver la presentació del projecte amb els alumnes i vam comptar també amb la presència de Mireia Treserres (de Conarte Internacional) i la Nagore Somoza.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada