dilluns, 6 de juliol del 2015

Escola de dansa municipal de Celrà



El passat 18 de maig els nostres alumnes de 2n d’ESO van realitzar una sortida d’Educació física on van combinar dues activitats; la dansa i el golf.

Primer es va fer una visita a l’Escola Municipal de dansa de Celrà on hi feien dues activitats simultànies. Per una banda,  una visualització d’un espectable dels ballarins Akram Khan i Sidi Larbi on els alumnes van poder iniciar-se amb l’anàlisi d’un espectacle de dansa que no només té bellesa visual sino que  transmet missatges i té la capacitat de despertar emocions i sensacions diverses.
Per l’altra banda, l’altre grup d’alumnes van poder gaudir d’una classe magistral amb “Los corderos”, una companyia de dansa format per dos nois valencians que estan fent un treball de composició coreogràfica a la mateixa escola municipal.  A més, després de la sessió pràctica  van poder veure en directe una seqüència del nou espectable que estan preparant i van poder fer preguntes respecte les
Aquesta experiència amb la dansa ha estat molt profitosa per als nostres alumnes, els quals estan participant en el projecte planters de “ConArte” durant tot aquest curs i que continuarà al proper.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada